Zoeken in deze blog

Over mij.

Laat ik me eerst eens netjes voorstellen, ik ben Danielle Hoogendijk-Vink, en op 26 mei 1966 zag ik door een groot wonder het levenslicht (daarover schreef ik in deze blog)
Al ruim 30 jaar mag ik mijn leven delen met een schat van een man die luistert naar de naam Frans.Samen kregen we 2 mooie kinderen, een zoon en een dochter die beide inmiddels volwassen zijn en hun eigen levens hebben opgebouwd.

Ik kreeg wel eens de vraag of bloggen niets voor mij was "je hebt iets te vertellen" was het argument. 
Eerlijk gezegd had ik zo mijn twijfels, maar als een zaadje geplant is gaat het groeien en ik ben dus gaan bloggen.
Ik vond het enorm spannend maar ik geloof ook dat God dit idee heeft laten groeien, het hele doel van mijn blogs is dan ook om Hem alle eer te geven van wat Hij in mijn leven heeft gedaan en doet.


Jaren geleden kwam in een moeilijke tijd steeds Jesaja 41:13 bij mij op en deze tekst is me nog steeds heel dierbaar: Want Ik ben de HEERE, uw God, Die uw rechterhand vastgrijpt en tegen u zegt: Wees niet bevreesd, Ik help u.

Tot op de dag van vandaag ervaar ik dat God die belofte houd, Hij is altijd trouw ook als ik dat niet ben, samen met Hem mag ik mijn reis door dit leven maken.


We zijn ONDERWEG, Hij en ik.
Ik ben ONDERWEG naar Hem en met Hem.

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je mijn blog hebt gelezen, laat gerust een reactie achter dat vind ik altijd leuk.

Doe je dat liever privé dan begrijp ik dat en kan dat via het volgende mailadres

danielle.hoogendijk@live.nl

Je kroon dragen

  Ik was te gast bij  Johanneke Plaggenmarsch  van  Waardevol en uniek  voor haar nieuwe serie " je kroon dragen " Hier de eerste ...